For tidlig udløsning

Kommer for hurtigt – For tidlig sædafgang - præmatur ejakulation- ja, det har mange navne og kan være ekstremt frustrerende.

Udløsning – eller ejakulation – betyder udtømning af sædceller og sædvæske.

Penismusklerne

Udløsningen sprøjtes ud ved hjælp af penismusklerne – bækkenbunden. Hvis penismusklerne er for reaktive, sker det uden man har nået at nyde sin sex.

Du kan træne din udløsning med Empelvic – køb den nu

Hvordan holder man længere?

Du træner din hjerne og dine penismuskler i at holde længere på ophidselsen inden sædafgang, ved at afspænde musklerne, som omkranser penis. Når musklerne vænner sig til at skifte mellem spænding og afspænding, kan du nyde din sex uden at være totalt fokuseret på om du kommer for hurtigt.

Hvor hurtigt er for hurtigt?

At komme for hurtigt er den mest almindelige seksuelle problematik hos mænd. Der er dog stor forskel på hvad man oplever er “for hurtigt”. En del har måske en urealistisk forventning til hvor længe det er ”normalt” at holde. På den anden side er der en del, som får udløsning allerede mens de forsøger at tage kondom på eller lige når de trænger ind i deres partner. Det er helt sikkert et problem for den enkelte hvis udløsningen kommer før man har opnået rejsning eller har nået at mærke ophidselsen.

Præmatur ejakulation

Den større eller dybere ”kontakt” til underlivet, som øvelserne skaber mulighed for, hjælper dig til at genkende, nyde og blive i ophidselsen, før den bliver til en udløsning og sikrer at din bækkenbund og nerverne indlærer metoder til at nyde mere og i længere tid, inden udløsning.

Start/stop-teknik

Denne øvelse handler om at du onanerer indtil du mærker at din sædafgang nærmer sig og da stopper. Det kræver at du kender fornemmelsen af ”point of no return” og hvordan det føles lige før. Altså at du kan mærke lige før du når det tidspunkt hvor udløsningen er sat i gang og ikke kan stoppes.

Prøv at stimulere dig selv lidt blidere end du plejer. Brug gerne en olie eller glidecreme. Gentag stimuleringen, stop før ”point of no return”. Træk vejret dybt, suk et par gange og lad ophidselsen fortage sig. Gentag stimulering og stop ca. 4-5 gange før du lader udløsningen komme. Måske udløsningen føles mere intens nu?

Start/stop teknik på Empelvic puden

Du kan med fordel udføre start/stop-teknikken mens du sidder på Empelvic puden. Da vil pudens tryk gøre dig mere opmærksom på hvordan spændinger og bevægelser i bækkenbundsmusklerne foregår i takt med ophidselse og afslapning. Og hvis du har lært at afspænde din bækkenbund på puden, er det nemt at guide din ophidselse både op og ned. Da puden nemt vaskes, kan den både tåle olie og sæd.

Start/stop-teknik med squeeze

Nogen udfører stoppet af sædafgangen, før point of no return, ved at klemme penishovedet i 10-15 sekunder, hvilket kan hjælpe til at ophidselsen falder.

Empelvic mand mænd for tidlig udløsning præmatur ejakulation kommer for tidligt

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top