Sitemap

Nedenfor kan du finde nogle af de vigtigste sider, kategorier og artikler her på Empelvic.

Bækkenbundspude – Et lidt andet ord for Empelvic puden er det mere almindelige navn bækkenbundspude. Det kan du læse mere om her!

Bækkenbundsøvelser – De fleste kan hurtig blive enige om at bækkenbundsøvelser er gode, og bækkenbundsøvelser er særligt gode hvis du har problemer med inkontinens, forstoppelse, spændinger i underlivet og så videre. Desværre er der rigtig mange, der ikke aner hvordan man laver bækkenbundsøvelser. Her får du instruktioner i bækkenbundsøvelser og ser hvordan du kan bruge Empelvic puden til at styrke effekten af dine bækkenbundsøvelser.

Forstoppelse – Hvad er forstoppelse og hvordan kan du selv gøre noget mod forstoppelse – det er temaet for denne artikel. Du kan også læse mere om hvordan du kan bruge Empelvic puden som et middel mod forstoppelsen.

Hyppig vandladning – Lider du af hyppig vandladning, så læs med her! I nogle tilfælde kan Empelvic puden være svaret for dig, der lider af hyppig vandladning.

Hård mave – Forstoppelse og hård mave kan være et udtryk for det samme problem. Her kan du læse mere om hård mave og hvordan man med Empelvic puden nogle gange ville kunne hjælpe på et problem med hård mave.

Inkontinens – Det kan være noget af en gene at lide af inkontinens. Uanset om det er alderen der trykker eller tiden efter en graviditet, hvor du oplever inkontinens, så er der faktisk noget at gøre. En af de hyppigst anvendte funktioner ved Empelvic puden er netop, at man gennem bedre føling med og kontrol af bækkenbunden kan mindske problemet med inkontinens markant!

Knibeøvelser – Knib, husker du at knibe lyder det grinende fra hende på den anden side af bordet. Langt de fleste har godt styr på at knibeøvelser er noget, der gavner deres krop, men faktisk er det over halvdelen af alle kvinder, der ikke ved hvordan man laver knibeøvelser. I denne artikel om knibeøvelser viser vi dig, hvordan du laver ordentlige knibeøvelser, hvad du skal mærke efter og hvordan du kan gøre knibeøvelserne endnu mere lette med Empelvic puden.

Nedsunket underliv – Det er nok mere korrekt at sige nedsynkning af organer i underlivet, men de fleste kalder det blot for nedsunket underliv. Du kan læse mere her om hvad nedsunket underliv, og hvad du selv kan gøre i forhold til nedsunket underliv!

Spændinger i underlivet – Når man snakker om spænding i underlivet, så er det en fællesbetegnelse for spændinger og smerter bækkenbundsmusklerne. Du kan læse mere om spændinger i underlivet her og hvordan du kan bruge Empelvic puden til at løsne op for spændinger i underlivet!

Vaginisme – Det er en smertefuld lidelse at have vaginisme. Det er en smertefuld oplevelse at have samleje, når man har vaginisme. Der er dog noget, man kan gøre ved vaginisme. Med Empelvic puden kan du faktisk få større føling med dit underliv og hvornår du spænder og hvornår du slapper af!

Venepumpeøvelser – Her får du forslag til venepumpeøvelser. Her kan du læse meget mere om venepumpen og hvordan du kan træne din blodcirkulation.

Videnscenter – Her kan du finde artikler og masser af viden om arbejdet med Empelvic puden og styrkelsen af dit bækkenbund!

Scroll to Top