Core-træning for mænd

Penismusklerne er din kernes anker

Din core – eller din kernemuskulatur – er essentiel for at al anden muskulatur fungerer. Din bækkenbund – også kaldet dine penismuskler – er ankeret for din core. Træner du med Empelvic kan du føle at du hurtigt får langt mere styrke i resten af kroppen!

Træn penismusklerne med Empelvic

Start fra bunden

Start altid din træning med at sikre at bækkenbunden er vågen, adræt og i samspil med diaphragma, din åndedrætsmuskel.

Sikrer du det, kan du træne dine skrå mavemuskler, din lænd og dine balder langt mere effektivt.

Få bedre rejsning og vandladning

Det er ikke “raketvidenskab” og alligevel er det noget få taler højt om. Din kernemuskulaturs anker er din bund og er bækkenbunden stærk fungerer alt andet bedre. Det gælder rejsning, udløsning, vandladning og god tømning af tarmene.

Empelvic er en effektiv metode til at vække og styrke bunden og er udviklet af fagpersoner.

Effektiv træning med fokus på core

Uanset om du er cykelentusiast, løfter vægte, løber eller træner målrettet på anden vis, er det essentielt at din kernemuskulatur er stærk og stabil.

De fleste ved nok at stærk ryg-, mave og ballemuskulatur er vigtige for at kunne forbedre præstationer i både cykling, løb og styrketræning, men kæden er ikke stærkere end det svageste led og da de fleste overser bækkenbundens unikke betydning i deres træning, går der mange kræfter til spilde i forsøget på at opnå bedre resultater.

Empelvic core træning ung mand i løbetøj

Stærk kerne-muskulatur er dit fundament

En stærk core er altså fundamentet for alle dine bevægelser, dit velbehag og kvaliteten af din øvrige træning. Når kernen er stærk, forebygger det skader og holder dig stabil. Det øger din udholdenhed og ydeevne og forhindrer at du ”falder sammen” når du sidder/står stille i længere tid.

Bækkenbund og mellemgulv

Din bækkenbund bevæger sig i samspil med din vejrtrækning. Forestil dig at når du trækker luft ind, trækker din bugmuskel nedad og din bækkenbund gør det samme. Omvendt, når du puster ud, trækker mellemgulvet sig sammen og opad og det samme gør bækkenbunden. Når samarbejdet mellem vejrtrækning og bækkenbund fungerer optimalt sikrer det en stabil kerne som resten af kroppen kan arbejde ud fra.

Nem metode

Vi har vundet en designpris for vores metode, som guider dig til at øge din bunds styrke i samarbejde med resten af din krop. Du sætter dig på puden og følger øvelsesfilmene. Ca. 5 minutter dagligt.

Virkningen skyldes at du genetablerer hjernens fokus på din cores samarbejde og både øger blodgennemstrømning og stimulerer nerver i området.

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top