Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Lacecu ApS

Empelvic forhandles af:

Lacecu ApS
Trelleborggade 14, 04tv
2150 Nordhavn
TLF: 
+45 30 80 88 01
CVR: 41352558

Betaling

Lacecu ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard samt Mobilepay Online. Der kan også betales ved kontooverførsel. Du bedes angive ordrenummer ved overførsel.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når produktet afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden www.empelvic.dk er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Lacecu ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, dine data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering

Vi samarbejder med GLS og DAO omkring levering. 

Leveringstiden med GLS er 1-2 hverdage og med DAO 1-4 hverdage. 

Private kunder kan vælge levering til privatadressen eller til en selvvalgt pakkeshop. Til erhvervskunder (kun med GLS) leveres til adressen.

Transportøren sender besked via SMS og/eller e-mail når de kender leveringstidspunkt.

Leveringspriser (DKK)

  • GLS: Pakkeshop 47.00, Privatadresse 67.00, Erhverv 53.00
  • DAO: Pakkeshop 42.00, Privatadresse 56.00

Fortrydelsesret/Returnering

Du har 14 dages returret og du behøver ikke en printer for at returnere.
 
Hvis dit ønske om at returnere puden skyldes, at du ikke har kunne komme godt i gang med metoden, er du altid velkommen til at skrive til os. Vi kan hjælpe dig med personlig vejledning, så du også kan blive glad for puden og metoden. Skriv da på gry@empelvic.dk og vi vil snarest muligt kontakte dig.
 
Du skal lægge varen i den originale emballage.
Sådan gør du:

  • Registrer din returpakke på dette link
  • Herefter modtager du med det samme en email med en QR-kode (en stregkode), som du kan vise til ekspedienten i GLS pakkeshoppen direkte fra din smartphone, som så printer returlabel og sætter på pakken.
  • Hvis du selv vil printe returlabel og sætte på pakken, kan du også dette, da der også sendes et print-selv returlabel til din email sammen med QR-koden.
  • Når din returpakke er retur hos os, gennemgår vi den hurtigst muligt og får færdigbehandlet refunderingen indenfor 5 dage.

Forespørgsler om returnering til andre adresser eller pakkebokse accepterer vi ikke. Returpakker SKAL sendes til Fuglebækvej 4E, 2770 Kastrup

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Lacecu ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Lacecu ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Lacecu ApS dækker omkostninger ved returnering i rimeligt omfang.

Ved returnering: Se under fortrydelsesret

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Ved klage skal vores email adresse angives: kontakt@empelvic.dk samt hjemmesiden, du har købt varen på.

Scroll to Top