Inkontinens – Mand

Efterdryp

Har du efterdryp eller siver det ind i mellem? Det skyldes ofte en overfyldt blære, der ikke bliver tømt ordentligt. Det kan sagtens have at gøre med en forstørret prostata, læs mere her: Forstørret prostata

Skvulper det over?

Det kan også skyldes at din indre lukkemuskel (den ufrivillige) ikke lukkes mens den ydre har lukket af. Så står der urin i røret, som vil skvulpe lidt over efter.

Uanset grunden til din ufrivillige vandladning – inkontinens- er det vigtigt at få trænet din bækkenbund / dine penismuskler. Din hjerne skal have flere inputs fra området. Din blære skal genoptrænes og din bækkenbund skal genvinde sin styrke og fleksibilitet.

Træn med Empelvic og genvind fleksibiliteten og reaktionshastigheden. 

Tips til bedre tømning

Husk at være afslappet og give dig tid når du tisser. Når strålen er ophørt, kan du trykke lidt mod mellemkødet og bruge skifte mellem pust og suk et par gange. Måske kan du tisse bedre færdig nu? De teknikker du lærer med Empelvic bliver hurtigt naturlige for dig så din vandladning bliver mere effektiv.

Prostata

Når mænd oplever at tisse ufrivilligt ved host, løb og hop (stressinkontinens) eller pludselig trang til at tisse uden at kunne holde det tilbage (urgeinkontinens) vil det ofte være relateret til at prostatakirtlen er vokset. Det kan være helt normalt – dog irriterende. Det kan dog også handle om cancer i prostata og derfor bør du tale med din læge. Uanset årsagen, er bækkenbundstræning en god idé. Læs mere om prostata her

Er du opereret?

Har du fået en prostataoperation vil du sikkert have hørt om nødvendigheden af at træne din bækkenbund. Du har måske også oplevet at det kan været svært og ikke har givet fremgang selvom du er ihærdig? Da skal du prøve Empelvic. Du sætter dig på puden og følger øvelsesfilmene. Trykket fra puden sikrer at du kan mærke musklerne bedre og øvelserne giver dig direkte forbindelse.

Efter min prostata-operation kunne jeg ikke få orgasme, havde ondt og min rejsning var anderledes. Efter jeg fandt mig til rette på Empelvic puden og brugte den i 2 dage, fik jeg min kendte rejsning tilbage og kunne nyde min orgasme.

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top