Bedre rejsning

Hvis du oplever erektionsproblemer eller blot vil nyde din rejsning mere, er Empelvic genial!

Den giver dine nerver i området flere nydelsesfulde inputs og sikrer at penismusklerne kan give plads til at der kommer blod ud i svulmelegemerne så du kan få rejsning. Samtidigt træner du musklerne til at kunne holde blodet på plads så rejsningen holder.

Penismusklerne

Musklerne omkranser penisroden, går omkring anus og hæfter fast omme ved halebenet. Fordi de smyger sig om roden af din penis, skal de være fleksible og stærke. (Se tegning længere nede på siden.)

Køb Empelvic puden her og start din træning med det samme.

Hvad er svulmelegemer

Når du får rejsning, er det fordi svulmelegemerne fyldes med blod som en ballon, der fyldes. Der skal altså både kunne lukkes blod ud i penis og det skal kunne holdes på plads. Det kræver fleksible bækkenbundsmuskler. Du har 3 svulmelegemer, der løber på langs af penis.

Penisrodens anker

Musklerne er som et anker for penis og omkranser penisroden. Forestil dig at de er for stramme og spændte. Det gør blodgennemstrømningen i området mindre. Forestil dig omvendt en elastisk og spændstig muskel, der kan pumpe blod ud i penis mens den holder fast nok om roden til at fastholde fyldningen.

Det du selv kan gøre

Ved at træne bevægeligheden af musklerne ved penis-roden, kan du gøre det nemmere for svulmelegemerne i penis at fyldes. Samtidigt sikrer en stærkere muskel at blodet holdes bedre på plads. Musklerne smyger sig om din penis, så det er logisk at det er afgørende for din rejsning og din sædafgang, at musklen er fleksibel.

Sådan ligger musklerne i bunden af dit bækken

Bliv tryg ved hvordan det fungerer

Når du ikke har lært hvordan du kan samarbejde med musklerne og nerverne i området, kan det hele komme bag på dig. Man kan blive nervøs for om rejsningen svigter, om man kommer alt for hurtigt eller slet ikke kan få udløsning. Det er jo helt normalt ikke at kunne komme eller få rejsning hvis man ikke er tryg med den partner man er sammen med. Det kan være virkeligt rart selv at være tryg ved hvordan ophidselse, rejsning og muskler fungerer.

Er nerverne for “hurtige”, vil du måske også opleve at få udløsning hurtigere end du ønsker. Læs mere om for tidlig udløsning her

Træn sådan

Du sætter dig på Empelvicpuden og følger øvelsesfilmene. Så mærker du hvordan musklerne bevæger sig og kan øve dem i at spænde og afslappes bedre.

Det er behagelig træning

Det er ikke træning som du måske er vant til med tunge hårde løft. Her er det behageligt fordi træningen både indeholder naturlig opspænding af penismusklerne og afspænding af området. Det er vigtigt for at få det bedste ud af sin bækkenbundstræning.

Husk...

Skiftende fasthed i rejsningen er normalt! En god rejsning har ikke en bestemt hårdhed og man skal ikke kunne “holde evigt”. God rejsning er en oplevelse af, at du er tryk ved at rejsningen er sjov og lystfyldt!

Når du onanerer...

Når du onanerer, kan du også bruge de teknikker du lærer med Empelvic. Prøv dig frem med din vejrtrækning og mærk hvordan du kan skrue op og ned for ophidselsen. Udløsninger/orgasmer kan føles mere intense når du har trænet nerverne og musklerne og bliver mere bekendt med hvordan du kan “lege med” åndedrættet undervejs.

Er du over 40?

Med stigende alder vokser prostatakirtlen ofte og påvirker både din rejsning og din vandladning. Læs om prostata

Se din læge hvis...

Du må altid spørge din læge til råds, også om seksuelle problematikker. Hvis du gradvist oplever ændringer i din rejsning, kan der være noget underliggende på spil som du og din læge bør forholde jer til.

 

For mere viden, klik her

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top