Persondatapolitik

Hos Empelvic® ønsker vi altid at give dig en god oplevelse. Når du benytter Empelvic®s hjemmeside og øvrige kanaler, indsamler vi og behandler vi dine personoplysninger under hensyntagen til at beskytte og respekterer dit privatliv. 

Ifølge gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

 

Hvad er persondata?
Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

 

Indsamling og anvendelse af persondata
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

– gennemfører køb på Empelvic®
– sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback
– deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser

– når du tilmelder dig vores nyhedsmail

Når du gennemfører et køb på Empelvic® indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

 

Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger relateret til køb opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager. 

Personoplysninger relateret til skriftlige forespørgsler eller generelle henvendelser og der ikke er et købsforhold slettes efter 3 måneder. Vi skal bruge dit navn og adresse til levering af varen. Desuden beder vi om e-mailadresse og telefonnummer i tilfælde af, at vi skal kommunikere angående varelevering. Vi opbevarer oplysninger om ordrebestillinger i 5 år som lovpligtigt. Alle oplysninger behandles fortroligt og gemmes forsvarligt.

Som registreret har du mulighed for indsigt eller at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Persondata transmitteres og opbevares krypteres. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Læs mere om rettigheder som forbruger på http:forbrugersikkerhed.dk

 

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. 

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen Kontakt@empelvic.dk

 

Kontakt
Empelvic IS
Stenlandsvej 12
2300 København S
Mail: Kontakt@empelvic.dk