Persondatapolitik

Persondatapolitik

Revideret maj 2020

Hos Empelvic® ønsker vi altid at give dig en god oplevelse. Når du benytter Empelvic®s hjemmeside og øvrige kanaler, indsamler vi og behandler vi dine personoplysninger under hensyntagen til at beskytte og respektere dit privatliv. Øvrige kanaler er: vores facebookprofil: Empelvic Metoden, Instagram profil: empelvic, Youtube: Empelvic, LinkedIn: Empelvic, personlige henvendelser via telefonkontakt, e-mail eller ved arrangementer afholdt af Empelvic®.

Ifølge gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

Hvad er persondata

Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata

Vi indsamler og behandler dine data på forskellig vis afhængig af, hvilken kontakt du har med os. Læs mere her under hvert emne.

Når du besøger vores hjemmeside

Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse samt oplysninger om din adfærd på hjemmesiden. Vi behandler dine data for at indsamle statistik om brugen af vores hjemmeside, samt for at kunne lave målrettet markedsføring. Indsamlingen sker via cookies, Google ads og Google analytics.

Behandling af personoplysninger sker på baggrund af vores legitime interesse, se interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningen, idet vi vurderer, at indsamling og videregivelse af adfærdsoplysninger på vores hjemmeside ikke bryder med dine grundlæggende rettigheder, når du besøger vores hjemmeside.

Vi videregiver indirekte eller direkte personoplysninger til Youtube og Google. Begge har et US-EU Privacy Shield certifikat, som sikrer at selskaberne overholder persondataforordningen.

Når du gennemfører køb på vores webshop

Når du gennemfører et køb på Empelvic® indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige for fakturering efter bogføringsloven. Vi indsamler navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre. Oplysningerne er tillige nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller forespørgsler. Din e-mail anvender vi ikke automatisk til nyhedsbrev. Vi videregiver ikke dine oplysninger udenfor virksomheden. Databehandlingen sker på baggrund af kontrakts forhold.

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail

Vi indsamler din e-mailadresse og dit navn. Vi behandler dine data med henblik på at sende e-mails med information der hjælper dig i gang med Empelvic®. Inspiration til bækkenbundstræning, give feedback på din brugeroplevelse, sender invitationer til at deltage i brugerundersøgelser og arrangementer, samt øvrige marketingtiltag. Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, ved at afmelde dig på et link nederst på nyhedsmailen.

Når du besøger vores Facebookprofil og Instagram-profil

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger vores facebookprofil: Empelvic metoden og Instagram profil: Empelvic. Det gør vi for at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare spørgsmål m.v. Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af dit konto-navn. Hvis vi modtager følsomme oplysninger, vil de blive slettet, så snart det opdages. Databehandling sker på baggrund af vores legitime interesse.

 

 

Når du deltager i workshops, kampagner, konkurrencer eller undersøgelser

Vi indsamler persondata som navn og e-mail. Oplysninger anvender vi til at registrere din tilmelding eller deltagelse, og ved afgivelse af anden information vedrørende det arrangement du har tilmeldt dig. Ligeledes indsamler vi funktionsdata som betragtninger.  Vi bruger dine betragtninger til at forbedre brugen af Empelvic®’s produkter, information på hjemmesiden og andre services. I visse tilfælde udvikler vi personlige brugervejledninger. Her indsamler vi fx betragtninger for at sikre, at du får optimal effekt af vores produkter. Det er ikke et krav at du skal videregive dine betragtninger for at købe et produkt, men det er en service, som du benytter frivilligt. Viden bruges til at tilegne produktet efter dine behov. Viden bruges også til at hjælpe andre i en lignende situation. Funktionsdata kan også skabes i tilfælde af, at du frivilligt vælger, at dele dine betragtninger, så Empelvic® kan blive klogere på at hjælpe andre. Det kan være i tilfældet af at du dele dine observationer fx angående din bækkenbund før og efter brugen af Empelvic®. Empelvic® bruger disse oplysninger til at blive klogere og til at hjælpe andre. Behandling af funktionsdata sker på baggrund af vores legitime interesse.

Kundeservice

Vi bruger oplysninger til at kunne besvare henvendelser fra kunder, diagnosticere produktproblemer, rådgive i anvendelse og andre former for kundepleje og kundeservice. Det er nødvendigt for os at anvende dine personoplysninger hertil, og dette er samtidigt i vores legitime interesse.

Opbevaring og sletning af persondata

Personoplysninger relateret til køb opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager.

Vi skal bruge dit navn og adresse til levering af varen. Desuden beder vi om e-mailadresse og telefonnummer i tilfælde af, at vi skal kommunikere angående varelevering. Vi opbevarer oplysninger om ordrebestillinger i 5 år som lovpligtigt. Persondata transmitteres og opbevares krypteret. Det er ikke muligt at tilgå personoplysninger i en købskontrakt efter et køb er gennemført via vores website. Læs mere om rettigheder som forbruger på http:forbrugersikkerhed.dk

Oplysninger vedrørende nyhedsmail opbevares, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet og ikke har trukket dit samtykke tilbage. Dog slettes oplysningerne også, hvis nyhedsmailen ikke kan leveres, f.eks. hvis mailadressen nedlægges.

Data der indsamles til statistik, opbevares i 26 måneder hos Google, hvorefter de automatisk slettes. Øvrige data der videregives til 3. part kontrolleres af disse, hvorfor vi ikke har kontrol med, hvornår data slettes.

Personoplysninger relateret til skriftlige forespørgsler eller generelle henvendelser og der ikke er et købsforhold slettes efter 3 måneder.

Personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på en offentligt tilgængelig side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe den eksisterer. Du kan altid bede os om at slette eventuelle opslag.

Tredje parts leverandører

Empelvic® bruger forskellige tredjepartsleverandører til at udføre ydelser, så som webadministration og forsendelser. Vi deler kun de af dine persondata, som er nødvendige for at afslutte en transaktion, levere et produkt eller en service, som du har anmodet om og eller godkendt, eller som er nødvendigt for at opretholde vores service, og kun med leverandører, der arbejder på vores vegne med det formål, som er beskrevet i denne politik. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredje parter til disse formål.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen Kontakt@empelvic.dk

Hvordan vi bruger cookies

Vi anvender forskellige cookies for at hjælpe os med at personliggøre vores webside for dig, og for at forstå hvordan brugere anvender vores websites. Nogle cookies er nødvendige og afgørende for, at du kan surfe rundt på vores webside og bruge dennes funktion. Uden disse cookies kan der ikke leveres servicetjenester, såsom indkøbskurv når du handler i webshoppen. Andre indhenter oplysninger om, hvordan du bruger vores website. Disse data kan bruges til at forbedre og optimere vores website og gøre den mere brugervenlig for dig. Tredjeparts-cookies anbringes af websites og/eller af parter, der ikke er Empelvic®. Disse cookies kan bruges på vores webside til at forbedre vores produkter eller servicetjenester, eller for at hjælpe os med at levere en mere relevant annoncering. Disse cookies er underlagt respektive privatlivspolitikker, som disse eksterne servicetjenester har.

Dataansvarlig

Empelvic® er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, når du køber et af vores produkter, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager på workshop eller benytter dig af vores andre services, herunder når du anvender vores hjemmeside, følger os på sociale medier mv. Du kan altid kontakte os vedrørende denne politik.

Dataansvarlig virksomhed og Kontakt

 

Empelvic APS

Stenlandsvej 12

2300 København S

Mail: Kontakt@empelvic.dk

Cvr:41352558