Impotens

Oplever du impotens (rejsningsbesvær) bør du altid lære at træne dine penismuskler.

De smyger sig om penisroden og har stor betydning for at man kan få rejsning og holde den. Musklernes parathed til at tillade blodtilførsel til penis er essentiel uanset om der også er andre ting, der påvirker din rejsning.

impotens mænd mand empelvic
Empelvic core træning ung mand i løbetøj

Hvordan træner jeg det?

Du genoptræner din rejsning ved at sidde på Empelvicpuden og følge øvelsesfilmene. Da kan du vække penismusklernes fleksibilitet og nyde fornemmelsen af at penis fyldes igen. Er din rejsning gradvist blevet svagere og mere usikker over nogle måneder bør du tale med din læge da der kan være underliggende sygdomme. Uanset hvad du og din læge finder eller ikke finder af årsager, vil træning af penismusklerne være gode for dig.

Væk din penis

Træningen handler ikke kun om at spænde i musklerne, men i lige så høj grad om, at lade dem strække sig. Du vækker nerverne og bevægelserne i området ved penisroden og omkring mellemkødet (perineum). Det er nydelsesfuld træning, som også giver mere mulighed for at nyde fornemmelsen.

Svært at få rejsning med partner?

Har du stadig hårde morgenrejsninger? Da er det muligt, at problemet skyldes en eller anden psykisk situation. Da er Empelvic også et fantastisk værktøj. Når du træner på puden, vækker du din mulighed for at nerverne kan registrere lysten og lade rejsningen ske. Læs mere om rejsning og præstationsangst længere nede på siden.

Erektil dysfunktion, hvornår bør du tale med lægen?

Bliver din rejsning gradvist mindre hård over nogle måneder, er det en god idé at se din læge. Hvis lægen mener at problemet skyldes et problem, der skal behandles medicinsk, bør du samtidigt træne musklerne i bunden for at genvinde og pleje din rejsning.

"Jo stærkere bækkenbund, desto bedre rejsningskvalitet" - bogen Hvad alle bør vide om Mænd

At styrke bækkenbundsmusklerne viste en signifikant forbedring efter prostataoperation, urininkontinens, efterdryp og Erektil dysfunktion. Det ville være gavnligt for alle mænd at træne deres bækkenbundsmuskler for at opretholde normal bækkenbundsfunktion.

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top