Om os

Team Empelvic

Hvem er empelvic?

Vi er en fysioterapeut, en bandagist og en jordemoder og siden 2020 også endnu en person med et godt overblik!

Micha er gynobs fysioterapeut, har sin egen klinik hvor hun primært arbejder med mennesker som har smerter i underlivet.

Gry er jordemoder specialiseret i seksuel sundhed og i, hvordan vi forstår og behandler smerter og utryghed i underlivet.

Thomas er bandagist og primært specialiseret i benproteser indtil han formgav Empelvic puden i samarbejde med Micha og Gry. Nu laver han puderne og afslutter alle puderne med håndslibning.

Michael er iværksætter og har desuden mange års erfaring med ledelse fra Supply Chain Management i medicinalbranchen

Bækkenbunden er essentiel

Bækkenbunden er essentiel for samarbejdet i hele kroppen og afspejler både pres og glæder, som livet byder på. Vi oplevede at det var problematisk at så mange fandt det svært, at få kontakt til bækkenbunden og derfor led unødigt af både generne fra den rigide bækkenbund og skammen over ikke at mestre bunden af sin egen krop.

I 2016 besluttede vi os for at sammensætte vores forskellige fagligheder med det vores klienter fortalte om deres kroppe. 

Sammen har vi udviklet Empelvic Metoden og Empelvic Puden – unikke værktøjer, som sætter dig i stand til at arbejde intuitivt med din bækkenbund.  

Michael kom med i projekt Empelvic i februar 2020. Det har været medvirkende til, at vi i November 2020 kunne lancere Empelvic puden til mænd. Hvilket vi har ventet på med længsel. Det er en vigtig del af vores budskab, at ALLE har en bækkenbund og den skaber glæder og bekymringer for mennesker i alle aldre.

Vi vandt danish design awards

I Juni 2020 vandt vi Danish Design Awards i kategorien Healthy life. Vi er både benovede og stolte over at opleve mennesker have glæde af et design, som vi fandt frem til via tværfaglig nysgerrighed!

Vi vil gerne udbrede kendskabet til vores metode og bidrage til oplysning om bækkenbundens funktion og muligheder. Vi arbejder på at skabe en åben kultur omkring bækkenbunden. En kultur, der sætter fokus på, hvad en sund og fleksibel bækkenbund betyder for din kropsforståelse og livskvalitet.

Vores mission er at hjælpe mennesker af alle køn – og i alle aldre – til et liv med en sund bækkenbund.

Bækkenbundskultur

Kan man have en for slap bækkenbund? – Hvad kvinder for at vide

Mange kvinder hører kun om bækkenbunden i forbindelse med graviditet og fødsel, eller hvis de oplever smerter i underlivet eller andre problematikker. I disse sammenhænge bliver bækkenbunden talt om, som noget vi ”skal” eller ”bør” træne. Et sted, hvor vi kan være ”for slappe” og derfor kan ”risikere problemer”. Eller måske ligefrem selv har skabt problemer, fordi vi ”ikke har trænet nok”. Desværre er der alt for mange, der ikke ved, hvordan de kan træne deres bækkenbund. Det fører ofte til sporadisk og forkert træning. For mange er bækkenbunden forbundet med tvivl om, hvordan man træner den, og skam over ikke at have gjort nok.

Mænds bækkenbund er nærmest et tabu

Mange mænd ved ikke at de har en bækkenbund og at den, som hos kvinder, har betydning for lyst, rejsning, kontinens og meget mere.

Vi vil gerne bidrage til en mere åben og indsigtsfuld bækkenbundskultur. En kultur hvor der er plads til at være nysgerrig og tale åbent om emnet. Din bækkenbund er meget mere end ”noget, som bør trænes”. Med vores metode kan du opleve den glæde, der er forbundet med at opnå et bedre kendskab til bækkenbunden samt det at arbejde med bækkenbundsmusklerne. Og sidst, men ikke mindst, øge din livskvalitet!

Empowerment til din bækkenbund!

Vi arbejder med en filosofi, vi kalder ”Empowerment til din bækkenbund”.
Empowerment betyder ”at bemyndige” eller ”sætte i stand til”. Bækkenbund hedder på engelsk pelvic floor. Empelvic er en sammentrækning af empowerment og pelvic floor!
Vi ønsker at hjælpe dig til at mærke din bækkenbund og opleve hvordan den gerne vil bevæge sig i takt med åndedrættet og resten af kroppens væv. Så kan du blive i stand til at samarbejde med din bund og opnå de glæder, som en sund bund medfører! Derfor ”Empowerment til din bækkenbund”!

Vi er Empelvic

Fysioterapeut Micha Grøn

Uddannet fysioterapeut i 2003.

Siden 2008 arbejdet med at specialisere sig i fertilitet, gynækologi og obstetrik.

Har egen klinik, hvor hun behandler fertilitets-, bækken- og underlivsproblematikker hos kvinder og mænd.

Jordemoder Gry Senderovitz

Uddannet jordemoder i 2010.

Siden 2012 arbejdet intensivt med at specialisere sig i seksuel sundhed.

Skriver bøger, holder foredrag og har egen klinik, hvor hun har konsultationer med mennesker i alle aldre, af alle køn om oplevelsen af krop, intimitet, grænser og seksualitet.

Bandagist Thomas Borregaard

Autoriseret bandagist i 2009.

Udsendt for Internationalt Røde Kors 2012-2016.

Har eget bandageri hvor han fremstiller kropsbårne hjælpemidler.

Iværksætter Michael Severinsen

EBA i Supply Chain og ledelse.

Siden 2002 arbejdet med Logistik, Supply Chain og ledelse i medicinalbranchen.

Ved siden af iværksætteriet arbejder han som ledelseskonsulent for start-up og andre virksomheder med vokseværk.

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top