Bæredygtighed

Udover at gøre vores sundhedsfremmende indsats så virksom og empowering som mulig, ønsker vi at producere med omsorg på alle parametre. Vi ønsker, at de spor vi sætter i verden, blandt andet i form af miljøpåvirkninger og arbejdsliv, alle er skabt med bevidst fokus på at kunne stå inde for og være stolte af, det vi skaber.

Det er ikke enkelt og vi arbejder på at forbedre os – hele tiden. Vi søger viden og sparring hos alle de mennesker, som har mere viden på området end os. Vi tager altid imod råd og idéer.

Vi sender nu vores puder i poser lavet af økologisk bomuld, som er certificeret fairtrade og GOTS (Global Organic Textile Standard). Fairtrade mærkningen er vores garanti for at de bønder, som producerer bomulden har modtaget en ordentlig betaling for deres arbejde. For yderligere information om dette henviser vi til Miljøvenlige genbrugsmaterialer med fokus på bæredygtighed (re-bag.dk)

I et bæredygtighedsperspektiv, er det vigtigste at materialet bliver genbrugt igen og igen. Vi opfordrer til at du bruger posen til at opbevare og transportere din pude i. 

Vi håber du bliver så glad for din pose, at hvis du ikke bruger posen til puden til dagligt, kan du anvende den til andre formål. Det er sådan vi bedst hjælper miljøet – sammen.

Vi har også valgt en snorelukning, som udover at gøre den enkel at åbne, ikke medfører yderligere miljøbelastning.

Bestil Empelvic bækkenbundspuden i dag

Scroll to Top