Manglende sexlyst

Manglende sexlyst? Uanset om du har mistet din sexlyst eller har nedsat sexlyst, er Empelvicmetoden en ekstremt effektiv hjælp!

Hvorfor får du mere sexlyst og mere nydelsesfulde orgasmer når du bruger Empelvicmetoden?

Det får du svaret på her!

Hvad er libido eller seksuel lyst?

Hjernen er vores største seksuelle organ. Hvis du har haft perioder med ubehag i dit underliv eller ikke er helt tryg ved dine kønsdele, vil din hjerne forsøge at undertrykke og fortrænge impulser fra området. Empelvicmetoden vækker kontakten og øger sanseligheden i dit underliv når du sidder på Empelvicpuden. Så det blotte tryk fra puden mod dit skød, gør hjernen opmærksom på at området har lyst til at ”blive hørt” og de rolige bevægelser i området, som vejtrækningen giver, fortæller hjernen, at det er et område, som trygt kan give behag. Behag er netop noget hjernen søger at skabe og finde.

En mere biomekanisk forklaring på den øgede lyst, er at via Empelvicmetoden hjælper du din bækkenbund til at få bevægelse. Når du sidder på puden og benytter vejrtrækningsteknikkerne (kraftige sug og dybe suk) får din bund både chance for at lave en naturlig opspænding (et naturligt knib) og en afslappelse. På den måde pumper du intuitivt væsker rundt i kønsdelenes væv. Som en svamp, som klemmes sammen og derefter får lov at fyldes med væske igen. Så får både dine svulmelegemer (i penis eller klitoris) hjælp til at kunne fyldes op og det omkringliggende væv bliver genoplivet og væskefyldt. Det er grundstenene i både rejsning og våde slimhinder, som er vigtigt for at du kan få lysten tilbage.

Så uanset om en eventuel nedsat seksuel lyst (nedsat libido) kom af stress, overgangsalder, fødsel eller manglende opmærksomhed på lyst og seksualitet, vil Empelvicmetoden revitalisere dit underliv, både via nervesystemet og helt biomekanisk.

Når kvinden ikke har lyst

Mange kvinder oplever udfordringer med manglende eller smertefulde orgasmer. Det giver jo ikke lyst til sex.

Selve orgasmen kan i et meget klinisk perspektiv, beskrives som rytmiske sammentrækninger af bækkenbunden. Hvis din bund er meget opspændt, vil det enten være svært at opnå eller være forbundet med ubehag, at få orgasme. Så er det essentielt at få hjælp til at afspænde bækkenbunden. Empelvicmetoden er helt særlig i den sammenhæng, da den både helt intuitivt viser dig vejen til afspændingen og støtter din bund imens du lader den slippe kontrollen og spændingen. Næsten alle mennesker vil opleve perioder med overopspændt bækkenbund. For nogle bliver det en kronisk tilstand med netop manglende lyst og smerte til følge. Nogle oplever reflektorisk opspænding ved enhver berøring (eller blot tanke om berøring) i området. Hos kvinder kalder man det vaginisme.

De fleste forsøg på at lave lystfremmende midler til kvinder, fokuserer på at søge at gøre bækkenbunden stærk. Det er jo problematisk når det at få bunden bevæget (også til afslappelse) er så vigtigt og har været svært at opnå før denne metode blev udviklet.

Ikke lyst til sex

Det er klart, at hvis dine seksuelle udfordringer er forbundet med længerevarende smerteoplevelser, medicinske problematikker eller relationsudfordringer, vil du have gavn af sideløbende samtaler med en fagperson, som kan øge dit bevidste råderum for seksualitet og guide dig gennem din udvikling.

Scroll to Top