bækkenbundspude

Bækkenbundspude

Bækkenbundspude efter blærebetændelse?

Når vi har blærebetændelse eller andre former for stress i kroppen, kan det ofte sætte sig som spændinger i bækkenbunden. Så selv efter du er blevet behandlet, kan du opleve ømhed, ubehag eller hyppig tissetrang.

En overspændt bækkenbund skal afspændes for igen at blive behagelig og bæredygtig.

Når du skal afspænde din bækkenbund og lære den igen at bevæge sig frit, er det vigtigt at kunne mærke den. Det gøres nemmest ved at have et fast tryk mod bunden.

Sådan bruger du en bækkenbundspude

Sæt dig på din Empelvicpude – den bedste bækkenbundspude –  og mærk hvordan det føles. Er du øm nogle steder? Prøv da at massere det ømme ved at bevæge dig fra side til side og lav dybe suk imens.

Prøv at suge luft ind, som hvis du havde et sugerør i munden. Hold luften inde et øjeblik. Suk nu dybt mens du lader kæben og tungen afslappes og prøv at slip maven også.

Gentag nogle gange og bemærk om ømheden forsvinder eller forandres.

Når du har gentaget et stykke tid. Prøv at rejse dig op. Gå lidt rundt og sæt dig sa på puden igen.

Gentag eventuelt sukkene og massagen.

Hvis du laver denne øvelse ca 5 minutter dagligt over nogle uger, vil du få et meget større kendskab til hvordan din bækkenbund føles og lære at slippe eventuelle spændinger i den.

Laver du andre former for bækkenbundstræning, er det altid vigtigt at afslutte med denne slags afspændingsøvelser for ikke få spændinger og ubehag.

Bliver du ved at mærke ubehag eller har feber, skal du gå til din læge.

 

Bækkenbundspuden fra Empelvic er anbefalet af fysioterapeuter, gynækologer, jordmødre og mange flere der arbejder professionelt med bækkenbunden.

Du kan se her, hvordan den ser ud:

bækkenbundspude

Du kan købe Empelvics bækkenbundspude hos flere behandlere, eller også kan du finde den lige her på siden!

Klik her for at købe Empelvic puden!

Scroll to Top