Mærk, nyd og styrk din bækkenbund

Træning af bækkenbunden er en vej til større nydelse og forebyggelse af en lang række problemer.
At træne sin bækkenbund betyder at lade den bevæge sig frit. Både i opspænding og afspænding. Det er vigtigt for at holde din krop stærk og smidig, for at undgå smerter og dryptis, og for at kunne sanse og nyde seksualitet.

Vi har udviklet en nem og behagelig metode til træning – Empelvic Metoden. Til metoden hører Empelvic Puden.

’’Jeg troede faktisk min bækkenbund var helt vildt dårlig, men nu kan jeg jo mærke, den bevæger sig som den skal…og det er rart!’’

Metoden og puden

Empelvic Metoden går i al sin enkelhed ud på, at man tydeligt kan mærke sin  bækkenbund, når  man  sidder på  og træner med Empelvic  Puden.

Dette har vi opnået ved at formgive puden, så den skaber et tryk mod bækkenbunden. Trykket giver en indre feed back til hjernen om, hvilke muskler og strukturer, vi skal arbejde med, når vi laver bækkenbundsøvelser. Vejrtrækning og bevægelse af kroppen, udløser reflektorisk bevægelse af bækkenbunden. Når du kan mærke hvordan din bækkenbund bevæger sig i dette samspil, bliver det nemt at lære aktivt at opspænde og afspænde den. Du bliver således, via metoden og pudens tryk, i stand til at træne din bækkenbund på en nem og intuitiv måde.

Bliv tryg

Mange er usikre på om de kniber rigtigt og nok, og undlader derfor at træne bækkenbunden. Empelvic går en ny vej i forhold til traditionelle knibeøvelser, fordi vi fokuserer på bækkenbundens reflektoriske bevægelser i synergi med vejrtrækningen og kroppens bevægelser i et kontinuerligt sammenspil. Med Empelvic Puden bliver du tryg ved din bækkenbund og kan nyde din bækkenbundstræning.Vi har lavet en liste over de mest oplagte problematikker, som puden kan være med til at afhjælpe. Du finder den i videnscenteret. Du kan købe en pude her eller skrive en mail til os, hvis du er i tvivl, om puden kan hjælpe dig.