Om Puden

Alle vil have glæde af at kende og træne deres bækkenbund.

Træning af bækkenbunden er en  vej til større nydelse og forebyggelse af en lang række problemer. Vi har udviklet en nem og behagelig metode til træning – Empelvic Metoden. Til metoden hører Empelvic Puden. Metoden er til alle køn.  

Metoden

Empelvic Metoden går i al sin enkelhed ud på, at  man  kan mærke  sin  bækkenbund, når  man  sidder på  og træner med Empelvic  Puden. Dette har vi opnået ved at formgive puden, så den skaber et tryk på bækkenbundens muskler. Bevægelse af andre dele af kroppen, udløser bevægelse af bækkenbunden. Når du kan mærke din bækkenbund bevæge sig, bliver det nemt at lære at op- og afspænde den. Du bliver således, via metoden, i stand til at træne din bækkenbund på en nem og intuitiv måde.

Selvom du måske allerede kan knibe, når du ønsker det, kan du have glæde af puden. Den gør knibeøvelserne lettere og mere behagelige, samtidigt med at den kan bekræfte dig i, at du bruger den rigtige teknik. Puden kan også bruges til afspænding og massage af bækkenbundsmusklerne. Det øger blodtilførslen og giver bedre følsomhed i underlivet.

Bliv tryg

Empelvic Metoden går en ny vej i forhold til traditionelle knibeøvelser, som mange ikke får lavet eller er i tvivl om, om man gennemfører rigtigt. Med Empelvic Puden bliver du tryg ved din bækkenbund og kan nyde din bækkenbundstræning. 

Vi har lavet en liste over de mest oplagte problematikker, som puden kan være med til at afhjælpe. Du finder den i videnscenteret. Du kan købe en pude her eller skrive en mail til os, hvis du er i tvivl, om puden kan hjælpe dig.